Juicerock

Kemissä alkunsa saanut Juicerock täytti 2019 jo peräti kymmenen vuotta. Tänä aikana Juicerockeja on järjestetty vuosittain Kemissä, mutta myös muualla esimerkiksi Saariselällä.

Tapahtuman pääosassa on nimen mukaisesti on Juice Leskisen unohtumaton musiikki nerokkaine sanoituksineen. Eli Juicerockissa kuullaan tuhti kattaus unohtumattomia sävelmiä, oivaltavia sanoituksia ja leskismäistä tunnelmointia. Tapahtumapaikkana voi olla sisäpiha, satama, festivaalialue, ravintola tai tanssilava. Tapahtuma rakennetaan aina paikkaa, yleisöä ja viihtyvyyttä ajatellen.

Juicerockin järjestämisen perussyy on tietysti se, että Juice Leskisen musiikki elää yhä vahvasti suomalaisten arjessa. Miehen musiikillisesta aarreaitasta riittääkin ammennettavaa, sillä uransa aikana mies teki satoja lauluja ja levytti eri kokoonpanojen kanssa kaikkiaan 28 albumia.

Juicerock on siis tribuuttikonsertti Juice Leskisen musiikille. Tapahtuman keskiössä on Paperitähdet-yhtye, jonka ympärille kootaan Juice Leskisen kanssa soittaneita muusikoita tai hänen musiikkinsa ystäviä aina mahdollisuuksien ja heidän aikataulujensa mukaan. Juicerock-tapahtuma voi kestää yhden illan tai se voi olla kahden päivän mittainen kokonaisuus. Mukana ovat olleet ainakin Mikko Alatalo, Jouni Hynynen, Sakari Kuosmanen, Mira Sunnari ja Janne Raappana.

Pyydä tarjous tästä linkistä!