Jari Mertala

Shamaani
Eteläisen Lapin shamaani muistuttaa kulkijaa siitä, että olemme yhtä luonnon kanssa.
Meillä täällä Lapin porteilla on jotain mitä ei muuala Lapissa ole, meri.
Meri, kaiken elollisen alku on kuin elämä itse. Huolettoman ja varomattoman se korjaa pois kuljeksimasta. Shamaanin suojan saavat vain he jotka lupaavat noudattaa ikiaikaisia lakeja kunnioittaa kaikkea elollista ja toinen toistansa.

Sinoli Simppa
Sinoli Simppa on iloinen vekkuli, joka karusta ulkokuorestaan huolimatta on varsin harmiton heppu. Sen verran kannattaa olla varuillaan, ettei erehdy Simpan ”pakopuolelle”. Nautintoaineensa Sinoli kun saattaa toisinaan aiheuttaa vatsan väänteitä ja tulisia yllätyksiä. Simppa ammentaa juttua pitkästä ja varsin vaiherikkaasta elämästään.

Joulupukki
Oikea Lapin Joulupukki!
Tämän pukin partaa kestää kokeilla, sillä se on oikeaa ammattilaatua kuten pukki itsekin, kotipaikkakin löytyy napapiirin nurkilta. Autoileva ja raitis pukki on jakanut paketteja jo 18 vuotta sekä muuta näyttämökeikkaa vuodesta -94 alkaen isollekin yleisölle ja myös televisio- ja mainostuotannotkin on tuttuja. Pukin strategiset mitatkin täsmää suoraan korvatunturille sillä pituutta löytyy yli 180 cm ja painoakin vajaat 150 kg joten tyynyjä ei täytteeksi tarvita. Nappaa nyt aito pukki joka tarvittaessa myös laulaa.

Pyydä tarjous tästä linkistä!