Tapahtumatuotanto

Tapahtumatuotantomme tekee tilaisuudestanne juuri sellaisen kuten haluatte!

Yritystapahtumat, bileet, synttärit, juhlat, polttarit, häät.. kaikki tapahtumat ovat oivallusten ja elämysten kohtaamispaikkoja, joissa kymmenet ja jopa sadat yksityiskohdat luovat kokonaisuuden.

Onnistuneen tapahtuman varmistaa ammattitaitoinen ja asiakkaan tapahtuman laadukkaaseen toteuttamiseen sitoutunut tapahtumatuotanto. Kun valitset tapahtumasi järjestämisen yhteistyökumppaniksi Ohjelmatoimisto Meoksen, saat käyttöösi kokeneet tapahtumatuottajamme, jotka ideoivat, suunnittelevat ja toteuttavat tavoitteet ylittävän tapahtuman.

Organisaatiomme mukautuu yrityksesi tarpeisiin. Räätälöimme ratkaisut kohderyhmän ja budjetin mukaan yrityksesi brändiä ja tavoitteita palvellen. Teemme kaiken tämän luotettavasti ja kustannustehokkaasti yhden palveluluukun periaatteella.

Toteutamme muun muassa Evakkoklubi-streamit Kemissä ja Kouvolassa. Streamit pääset tsekkaamaan tästä ja tapahtuman Facebook-sivun tästä.

Ota yhteyttä!

Ja jos haluat, että tapahtumasi myös ikuistetaan laadukkaasti, suosittelemme käyttämään Flash Valokuvaajien palveluita. Heidät löydät tästä linkistä!